Fermerët kanë gjetur si mënyrë argëtimi lojën “kam një kungulleshë”.

Gjatë lojës nuk kanë munguar as momentet gazmore. Dijonisi me batuta thotë se nuk do t’a ndajë kungulleshën. Renisi nga ana tjetër është ngatërruar. Fermerët kanë “shpërthyer” në të qeshura.

Gjithashtu, pas lojës “kam një kungulleshë”, fermerët i kanë mbyllur sytë Egzonit dhe ai duhet t’i gjente. Baby G u shpreh se kjo loja quhej “pula qorre”. /vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *