Fatbardh Kadilli vazhdoi kritikat kunder Lulzim Bashes edhe në mbledhjen e Këshillit Kombëtar:

Njeriu i cili ka shpallur kandidaturen per kryetar te PD tha se askush nga denokratet dhe anetaret e Keshillit Kombetar nuk ka nevojë të tregoje mbështetjen për Kryetarin.

 

Edhe Sali Berisha, sipas tij, kishte mbështetje absolute, por e dinte kur duhet te ikte nga drejtimi i Partisë.

 

Burri duket jo kur merr pushtetin, tha Kadilli, por kur vendos që duhet të heq dorë nga pushteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *