Ariana na surprizoi të gjithëvë me lajmin e fejesës pak ditë më parë dhe patjetër që ishim kuriozë dhe për unazën e zgjedhur. Padyshim ajo është me diamantë dhe në formën “Pear shape”. Modeli është I parë për shumë nga ju por çmimi I la të gjithë me gojën hapur! Ka kushtuar 93.000$. Sipas TMZ ajo është një unazë me porosi që ka dashur dy javë të jetë gati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *