Sipas gecce.com, çifti më i kërkuar në rrjetet sociale dhe më i përfoluri  kryesisht në Twitter është Baris Arduc dhe Elcin Sangu. Dyshja e famshme numëron fansa nga e gjithë bota dhe filmi i tyre i fundit “Kohë për dashuri” ishte një sukses i garantuar për të dy aktorët. Në Shqipëri, te dy  janë shumë të pëlqyer dhe të njohur në telenovelën ‘Dashuri me qera”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *