Krahas pajisjeve origjinale teknologjike të cilat shiten e blihen pasivisht nga konsumatorët, në treg ekzistojnë dhe imitime të tyre.

 

Vizion Plus sjell disa nga elementet dallues të pajisjeve origjinale dhe atyre false. Ilustrimi i tyre në foto:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *