Ditët e fundit janë mbushur me lajme mbi vrasje dhe krime të rënda brenda dhe jashtë familjes.

 

Në episodin e radhës të emisionit ‘ArmikuiPopullit’ janë dhënë disa fakte mbi këto krime dhe cila mund të jetë një zgjidhje e mundshme e reduktimit të krimit.

 

Klikoni në videon e mëposhtme për më shumë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *