Është dënuar me një vit burg nga Gjykata e Shkallës së Parë në Vlorë, Mihal Kokëdhima, pronari I lokalit “Panorma” të ndërtuar pa lejë në Porto Paleron në Himarë.

 

Kokëdhima u dënua me akuzat e “kanosjes”, “dëmtimeve të tjera me dashje’ dhe “shkatërrimit të pronës”.

 

Kokëdhima sulmoi në resortin e tij gjatë këtij viti disa turist spanollë së bashku me gudiën që I shoqëronte.

 

Një ngatërresë në restorantin e Kokëdhimës, bëri që ky I fundit të sulmonte turistët, madhe dhe të hipte mbi kofanon e makinës dhe të qëllonte për disa kilometra xhamin e automjetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *