Një 37-vjeçar shqiptar ka përfunduar në prangat e policisë italiane për shkak se ka ushtruar dhunë ndaj gruas së tij, ndërsa ka tentuar që “ta heqë qafe”.

 

Autori është Ervis Rakipaj. Ai ka shkuar i dehur në shtëpi, ka marrë armën dhe ka tentuar të qëllojë në drejtim të gruas së tij, por ka qenë ndërhyrja e kunatës, e cila ka shmangur tragjedinë, duke bërë që plumbi të godasë në tokë.

 

Rrakipaj është një person me precedent të mëparshëm penal. 37-vjeçari ka qenë më herët në burg për vrasje në tentative dhe keqtrajtim në familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *