Instagrami është një ndër rrjetet sociale më të përdorur në që herë pas here sjell ndryshime të ndryshme në dispozicion të përdoruesve.

 

Së fundmi Instagrami ka prezantuar tri opsione të reja, për storjet “Boomerang”.

 

Këtë veçori të reja janë quajtur  SloëMo, Echo dhe Duo. Po ashtu është shtuar edhe një opsion i ri për të shkurtuar gjatësin e këtyre storjeve.

 

Instagram është i entuziazmuar që të zgjerohet në kreativitet dhe ju jap mënyra të reja për të përdorur Boomerang për t’i kthyer momentet e përditshme në diçka argëtuese dhe të papritur.

 

https://twitter.com/instagram/status/1215696803338735617

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *