Kryedemokrati Lulzim Basha  është ndalur sërish tek inceratorët.

 

Ndërsa publikon një video të tij në nëntor 2017, ku shprehet se projektet e inceneratorëve, janë zbuluar si projekte dhe afera korruptive dhe kriminale, Basha shkruan sot se koha iu dha të drejtë.

 

“Projektet e inceneratorëve, janë zbuluar si projekte dhe afera korruptive dhe kriminale . Pse e themi këtë? Për momentin ka 3 inceneratorë, apo projekte për inceneratorë, është ai i Elbasanit, është ai i Fierit dhe ai i Tiranës. Mediat kanë zbuluar tashmë dhe kanë vënë në dispozicion edhe dokumentet para publikut, sepse të treja kontrollohen nga i njëjti person, i cili shërben si figurim për të fshehur pronarët e vërtetë. Ndaj, thirrja ime është ndaj Kontrollit të Lartë të Shtetit dhe Prokurorisë, të nis menjëherë hetimin dhe të vërë pikat mbi i për ata të cilët po dëmtojnë shtetin publik të shqiptarëve nga njëra anë dhe po grabisin fondet shtetërore, fondet e taksapaguesve shqiptarë nga ana tjetër.

 

Edi Rama: E kam mbështetur këtë projekt që ditën e parë kur e kemi votuar në Këshillin e Ministrave. I jam shumë mirënjohës ministrave, Ministrit të Mjedisit dhe Ministrit të Financave që megjithëse është gjirokastrit, në këtë rast e zgjidhi deri në fund qesen.
Ky është ndryshimi që ndodh kur Partia Socialiste ka në dorë çelsat e shtëpisë”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *