Presidenti Ilir Meta uroi Kryetaren e sapozgjedhur të Kuvendit të shqiperise Lindita Nikolla.

Kreu I Shteti tha se duhet të lihen pas kraheve dy vitet më të errëta të historise parlamentare në 30 vite, e kësisoj nuk ka kohe asnjë sekondë për bojkot, që nuk ka asnjë vlerë dhe kuptim.

Meta I dha mbështetje Nikollës në detyrën si kryetare e Kuvendit në të mirë të forcimit të demokracise  dhe shtetit të së drejtës.

 

Urime Kryetares të zgjedhur sot nga Kuvendi i ri i konstituar i Republikës së Shqipërisë!

Më në fund kemi mbyllur dy vitet më të errëta të historisë tonë parlamentare, në këto tre dekada, me pasoja shumë të rënda dhe afatgjata për demokracinë, shtetin e së drejtës, integrimin europian dhe gjendjen ekonomike e sociale të qytetarëve tanë.

Tani asnjë sekondë bojkot, nuk ka vlerë dhe kuptim!

Mbështetje për Kryetaren e zgjedhur, Sh.S.Znj Lindita Nikolla dhe bashkëpunim për interesin e përbashkët të forcimit të demokracisë, shtetit të së drejtës, rivendosjes së llogaridhënies në Kuvend dhe respektimin e Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *