Në prangat e Policisë së Durrësit këtë të diel përfundoi një 24-vjeçar kosovar.

 

I riu ndihmoi bashkëkombasin e tij të kalojë në mënyrë të paligjshme kufirin.

 

Ai i siguroi 28-vjeçarit një pasaportë maqedonase dhe një leje qëndrimi zvicerane, që u sekuestruan si prova materiale.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *