Apeli i Tiranës ka hedhur poshtë kërkesën e sanitares Tire Alldervishi për lirimin nga burgu.

 

Togat e zeza kanë argumentuar se pretendimet e Alldervishit e cila tha se është me Covid dhe mund të infektojë të burgosurat e tjera, nuk qëndrojnë ndaj e kanë lënë në burg ish punonjësen e spitalit “Shefqet Ndroqit”.

 

Alldervishi mashtroi vajzën e një pacienteje me covid duke i marrë 8 milionë lekë të vjetra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *