Subscribe

Artemisa dhe Xhesika janë përfshirë në disa debate.

Teksa u rrëfye në plevicë, Artemisa tha se Xhesika i bën gjërat për sy e faqe, deklaratë kjo që e preku Xhesikën.

Këngëtarja tha se dhe ajo ka momentet e saj ku dëshiron të qëndrojë vetëm dhe nëse dikush nuk e kupton këtë, ky është një problem për të tjerët.

Pjesë nga biseda:

Xhesika: Ata që më njohin e dinë që unë nuk i bëj gjërat sa për sy e faqe. Nuk jam njeriu më politikisht korrekt në planetin tokë, kush më do më do. Nuk jam njeriu më perfekt, kam dhe unë momentet e mia dhe ja kam thënë dhe Artemisës. Jo se i bëj gjërat për sy e faqe. Kam momentin tim, nuk kam gjë me ty, kur më pyet disa herë patjetër që do kem tonin më të lartë, kjo s’do të thotë se unë i bëj gjërat për sy e faqe.

Artemisa: Unë të pyes se shqetësohem për ty.

Xhesika: Kam dhe unë momentet e mia dhe kam barrierat e mia. Nuk më pëlqen mënyra sesi e trajtove këtë akuzë sepse nuk është akuzë por është opinion i saj. Nuk ka lidhje situata e Florit dhe Artemisës. Në momentin e mia kur nuk ndjehem mirë krijoj një distancë.

Artemisa; E ke bërë dy herë këtë gjë me mua, më pas erdhe kërkove falje se të tha Egzoni.

Xhesika: Të kërkova falje se më tha egzoni? Unë kam procesim tim, Egzoni u bë shkas të vija të flisja atë nate, por nëse Egzoni nuk do të fliste, do të vija të nesërmen.

Artemisa: Po të bëj pyetjen që të kam bër dhe herën e kaluar, çfarë ndryshimi do të kishte?

Xhesika: Kjo jam unë, ky është procesi im, nëse se kupton largohu.

Artemisa: Jam larguar nga ty.

Xhesika: Në rregull.

Artemisa: Jam mërzitur se mendoja se do të krijonim shoqëri. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *