Hueyda El Saied ka publikuar imazhin e radhës me djalin e saj Gabriel, por këtë herë, ajo ka shprehur gjithë emocionet si nënë në pak rreshta. “Kur je e rrethuar me dashuri, jeta merr tjetër dimension. Nuk ka rëndësi çfarë mendojnë njerëzit për ty, apo çfarë bëjnë. Dashuria na bën të fortë dhe kur unë jam pranë këtij bukuroshit të vogël dhe të zgjuar, ndihem si një super mama, një super njeri që asgjë dhe askush nuk mund ta ndalë për të marrë atë që do dhe meriton”, shkruan ajo krahas fotos me bukuroshin Gabriel.

Hueyda El Saied ka publikuar imazhin e radhës me djalin e saj Gabriel, por këtë herë, ajo ka shprehur gjithë emocionet si nënë në pak rreshta. “Kur je e rrethuar me dashuri, jeta merr tjetër dimension. Nuk ka rëndësi çfarë mendojnë njerëzit për ty, apo çfarë bëjnë. Dashuria na bën të fortë dhe kur unë jam pranë këtij bukuroshit të vogël dhe të zgjuar, ndihem si një super mama, një super njeri që asgjë dhe askush nuk mund ta ndalë për të marrë atë që do dhe meriton”, shkruan ajo krahas fotos me bukuroshin Gabriel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *