Subscribe

Jashtë ambienteve të gjykatës së Colmarit ka shpërthyer festa pas vendimit të Gjykatës së Colmarit për të liruar ish-kryeministrin, aktualisht kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj.

 

Qindra aktivisht te AAK-se, familjare por dhe  mbeshtetes te Haradiaj nga Kosova e Shqiperia janë mbledhur për të festuar lirimin dhe të drejtën për t’u kthyer në Kosovë prej tij.

 

Pas ketij vendimi, Haradinaj theksoi se “u rrezuan pretendimet serbe dhe tashme jam i lirë të kthehem në Kosovë.

 

Ata mbanin flamuj në duar dhe brohorisnin emrin e Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *