Hande Ercel dhe Murat Dalkilic ishin shprehur se ishin ndarë nga njëri-tjetri.

 

Një lajm i cili u konfirmua nga të dy, mirëpo fakti që ai ishte i ftuar në dasmën e motrës së Hande, i bëri të gjithë të nisnin sërisht thashethemet.

 

Sipas shtypit turk, çifti ka qëndruar gjatë gjithë kohës bashkë, por ende nuk dihet asgjë nëse marrëdhënia e tyre vazhdon apo ka mbetur thjesht miqësi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *