Subscribe

Greva e urisë e punonjësve të uzinës ka hyrë në ditën e 20-të por ende nuk ka asnjë sinjal për nisje të negociatave mes autoriteteve dhe naftëtarëve lidhur me çështjen e pagave të prapambetura.

 

Gratë thonë se problemet shëndetësore janë shtuar por megjithatë askush nuk është kujtuar.

 

Greviste 1

Jemi shumë keq nga shëndeti. Të zhgënjyera të lodhura. Nuk qëndrojmë do të më këmbë. Inshallah, inshallah i lutemi kryeministrit të na jap një përgjigje që dhe ne të kthehemi pranë familjeve tona për atë që na takon.

Greviste 2

Presim t’i jap zgjidhje kryeministri që të shkojmë pranë familjeve tona. Kësaj sakrifice që bëjnë këto nëna. Të tregohet human, pavarësisht se kauza jonë është e drejtë. Të na japi zgjidhje.

 

Gratë greviste të Uzinës shprehen se do ta vazhdojnë rezistencën për kauzën e tyre deri në momentin që një nga kërkesat e tyre do të marrë zgjidhje.

 

Greviste 3

Ne jemi të vendosura se s’kemi gjë tjetër në dorë. Presim nga kryeministri të na japë atë që na takon. Ne këtu jemi edhe nuk do lëvizim. Inshallah i kthehet mendja, bëhet njëherë zemërmirë.

 

Prej kohësh naftëtarët e Ballshit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *