Këtë mëngjese falë një gabimi “teknik”, kane rrjedhur informacione nga Dow Jones sipas te cilave  Google ka blerë Apple.

 

Por mesa duket nuk ka qenë një gabim i tëri. Departamenti i lajmeve pranë bursës kishte shkruar një histori të tërë lidhur me këtë blerje.

 

Google do të përfitonte 9 aksione të Apple për 1 aksion të Google dhe se kjo blerje kishte qenë dëshira e fundit e ekzekutivit legjendar Steve Jobs, shkruan PcWorld.al.

 

Google do të merrte nën kontroll zyrat qendrore të Apple dhe këto janë detaje të tepërta për një gabim teknik.

 

Shuma e raportuar ishte 9 miliard dollar dhe me siguri Apple nuk do të dorëzonte çelësat e kështjellës së saj për kaq pak para.

 

Sipas Dow Jones, ky publikim erdhi aksidentalisht nga një testim i kryer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *