Ajo është cilësuar si gjyshja më seksi e estradës shqiptare. Gjithmonë në formë dhe me një imazh të kuruar. Këtë herë ka vendosur që të sjellë së shpejti një projekt të ri por duke e shoqeruar me një ndryshim drastik në pamjen e saj, duke u kthyer në një bjonde. A do ti shkojnë Albëries flokët e verdha?

Leave a Reply

Your email address will not be published.