Subscribe

Nga 25 qershori 2021, Gjermania do të lejojë hyrjen e udhëtarëve plotësisht të vaksinuar nga vendet jashtë Bashkimit Evropian.

 

14 pasi kanë marrë dozën e fundit të kërkuar të vaksinës, ata mund të hyjnë në Gjermani për turizëm, për të vizituar familjen dhe miqtë apo edhe për arsye të tjera, duke plotësuar kërkesat e ligjit të qëndrimit.

 

“Udhëtarët duhet të jenë vaksinuar me një nga vaksinat e aprovuara nga Agjencia Evropiane e Barnave”, njoftoi Ministria gjermane e Punëve të Brendshme.

 

Hyrja në Gjermani nga vende ku situata epidemiologjike vijon të jetë shqetësuese është ende e ndaluar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *