Gjendet e pajetë një grua në banesën e saj në lagjen numër 3 të Pogradecit. Trupi i saj i pajetë u gjet nga policët, që kanë hyrë në shtëpinë e saj.

 

Ata e transportuan atë në morgun e spitalit për të verifikuar identitetin dhe arsyen e vdekjes. Në banesë ishte edhe një fëmijë, që u dërgua me ambulancë në pediatrinë e Pogradecit.

 

Policia njoftoi se një muaj më parë, gruaja që u gjet e vdekur kishte humbur bashkëshortin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *