Modelja me famë botërore Gigi Hadid e ka nisur ditën në një mënyrë aspak të zakonshme. Modelja ka vizituar kampin e fëmijëve të refugjatëve në bashkëpunim me ‘UNICEF’.

 

Ka qenë vetë Gigi e cila ka ndarë me ndjekësit e saj në rrjetet sociale video dhe foto ku shihet duke luajtur futboll me këta fëmijë dhe duke u bërë njësh me ta.

 

Bashkangjitur këtyre pamjeve modelja ka shkruar se ky është një kamp ku fëmijët e refugjatëve mësojnë te pikturojnë, të lexojnë apo edhe të luajnë futboll. Sipas saj këta fëmijë kalojnë një pjesë të ditës edhe duke punuar për të ndihmuar familjet e tyre.

 

This morning we visited the @UNICEF Child Friendly Space in Camp 9 of the Kutupalong Balukhali Refugee Camp, which sole purpose is to let kids be kids !!! ?? As well as psychosocial work to help them get through trauma through activities like art, they also can play sports, learn music, and learn to read & draw (some for the first time in their lives). Separate from educational spaces, the importance of these spaces is huge due to the fact that refugee children can spend a majority of the day working, usually collecting fire wood from miles away so their families can cook, taking care of siblings, helping around the house, etc., and here they can just focus on having fun! ☺️ Kutupalong Balukhali Population: 626,500. This is the “MegaCamp,” it has 23 of the 32 camps within it. Link in my bio to learn more ?? @unicefusa @unicefbangladesh

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *