Burrë e grua i kanë shpëtuar për mrekulli vdekjes në fshatin Dushk-Sektor të Lushnjes.

Ata kanë harruar hapur bombolen e gazit, cka ka provokuar një shpërthim të forte që ka shkatërruar shtëpinë e familjes Kojku rreth ores 11:30 te kesaj te hene.

Iljas Kojku 75 vjec dhe Esma Kojku kanë qënë në banesë në atë moment dhe kanë marrë të ndryshme, por fatëmirësisht janë jashtë rrezikut për jetën në spital.

Shpërthimi por edhe flaket e shumta kanë alarmuar fqinjet e familjes Kojku.

Zjarrëfikësit mbërriten shpejt në vendngjarje për të neutralizuar përhapjen më të madhe të flakeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *