Subscribe

“Vrasje ne kornize”, është romani i ri i gazetarit Florin Kelmendi. Libri qe i prezantohet publikut shqiptar flet per ceshtjen e personave te pagjetur ne Kosove, per dashurine, artin, luften, humbjet dhe fitoret. Por perse ky titull i zgjedhur nga autori?

 

Permes personazheve, autori rrefen se jane kohet ato qe ndryshojne por njerëzit jo.

 

“Vrasje ne kornize”, një proze e cila ndërthur artin, endrrat e personazheve  dhe jetën. Ndersa Korniza është nje simbol i fuqishëm kufizimesh dhe lirie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *