Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, Luigi Soreca do të mbrohet nga Garda e Republikës.

 

Ky vendim është marrë gjatë mbledhjes së Këshillit të Ministrave.

 

Një pikë tjetër e këtij vendimi ka të bëjë gjithashtu me mbrojtjen e objektit, ku qëndron dhe ushtron veprimtarinë diplomati i huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *