Subscribe

KLP ka renditur Olsjan Çelën të parin në renditjen finale për kandidatët për pozicionin e Kryeprokurorit.

 

Sipas burimeve bëhet me dije se pas kandidatin Olsian Çela, e dyta ne liste eshte renditur prokurorja e pergjithshme e perkohshme, Arta Marku dhe e treta, kandidatja Fatjona Memçaj.

 

Ndërkohë deri më tani nuk ka asnjë njoftim zyrtar nga lidhur me klasifikimin e bere nga ana e Keshillit te Larte te Prokurorise.

 

Kandidatët për kryeprokuror gjatë së mërkurës në një senacë maratonë kanë prezantuar programet dhe vizionin e tyre për Prokuror të Përgjithshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.