Subscribe

Keshilli i Larte Gjyqësor vijon procedurat pë zgjedhjen e 3 anëtareve jo gjyqtarë në gjykatën e lartë.

Të martën 3 nga kandidatët në rradhët e juristëve të spikatur,  Ervin Pupe, Ilir Panda dhe Sokol Sadushi kaluan më sukses verifikimet mbi kriteret ligjore për të vijuar garën.

 

Pas skualifikimit të Theodhori Sollakut, KLGJ do të vijojë verifikimet per 4 kandidatë të tjerë për të zgjedhur në fund 3 emrat që do të renditen më lart në bëzë të sistemit të pikezimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *