Një vajzë e re italiane, aksidentalisht, mori gjashtë doza të vaksinës Pfizer-BioNTech, në një spital të Toskanës.

 

Një infermiere bëri një gabim dhe në vend që të administronte një dozë të vaksinës, përdori të gjithë shishen.

 

Sipas mediave të huaja, 23-vjeçarja është në gjendje të mirë shëndetësore dhe pati vetëm një dhimbje të lehtë koke.

 

Stafi mjekësor pranoi menjëherë se diçka kishte shkuar keq.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *