Subscribe

Dokumentet e pronesise dhe kalvari i gjate per marrjen e tyre, vijojne te jene shqetesimet kryesore qe paraqiten ne platformen e bashkeqeverisjes me qytetaret.

 

I vetdijshem per kete problem kryeministri Edi Rama ne takimin e perjavshem, risolli ne vemendjen premtimin per digjitalizimin e te gjithe procesit.

 

 

Ne kete takim ishin te pranishem disa qyetetare te cilet kane treguar sesi me ane te platformes kane arritur te zgjidhin problemet e tyre pasi ishin sorollatur per vite me radhe ne dyert e institucioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.