Subscribe

Kryetari demokrat në ikje i bashkisë së Lezhës, Fran Frrokaj është larguar paqësisht nga zyra duke mos krijuar konflikt.

 

Në një prononcim për mediat Frrokaj është shprehur se nuk do të prese në zyre Pjerin Ndreun, pasi sipas tijë 30 qershori ishte një farsë.

 

“Unë nuk do ta pres në zyrë për një arsye, sepse këto votime nuk ishin votime por një proces fals. Nuk më shkon në mënd të bëj protesta. Jam munduar të jem kryetar i bashkisë i të gjithë qytetarëve, të majtë e të djathtë. Përfituesit në mënyrë jokorrekte me ligjet janë të majtët, por gjithsecili të paktën një herë kanë qenë në zyrën time dhe nuk e kam ndërmend të baltos 16 vite të punës time si kryetar bashkie dhe të nxis turma të ekzaltuara pro apo kundra atij. Dua ti uroj mbarëvajtje institucionit të bashkisëFrrokaj lëshon zyrën në paqe: Nuk përplas qytetarët, jo konfliktualitetit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *