Fluks i lartë mjetesh në të dyja anët e kufirit në Shqiperi-Kosove pasditen dhe mbremjen e kesaj te diele.

Radhët e gjata të mjeteve janë në drejtim të Kosovës por edhe anasjelltas.

 

Numri më i lartë i qytetarëve janë emigrantë kosovare që po kthehen për festat e fundvitit nga shtete të ndryshme.

 

Policitë kufitare të Shqipërisë dhe Kosovës po punojnë me nga 5 sportele dhe procedurë të pershpejtuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *