Flaka Krelani ka qenë e ftuar si pjesë e trupës së aktorëve të spektaklit “Apartamenti 2XL”.

 

 

Ajo shihet teksa imiton një vajzë me ngjyrë si në filmat amerikan dhe këtë e bën për mrekulli.

 

 

E ndodhur mes djemve fantastikë të “Apartamentit 2XL”, Flaka duket e ka merituar të mendohet si një aktore e mundshme e kastit të ardhshëm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *