Subscribe

Kultivuesit e qershisë në fshatin Godolesh të Elbasanit ankohen se nuk po shesin dot prodhimin.

Edhe pse sezoni i vjeljes sapo ka filluar, fermerët tregojnë se po përballen me mungesë tregu.

Ky problem është i përvitshëm dhe nëse prodhim nuk shitet fermeret do te detyrohen ta hedhin.

Në fshatin Godolesh prodhohen rreth 10 mijë kuintal çdo vit. Për shumë familje të kësaj zone të ardhurat e vetme janë ato nga tregshitja e qershisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *