Një debat ka ndodhur pasdite mes Glorias dhe Dijonisit. Ishte pikërisht ky i fundit, i cili “qortoi” fermeren.

Dijonisi shprehet se Gloria ka ngatërruar bllokun me stallën e lopës për arsye se ka shkuar t’a mjelë me syze.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Me syze mjelë lopën

Gloria: O zot i madh pse duhet të komentosh çdo gjë timen? Ashtu do t’a mjelë

Dijonisi: Zemra, ti ke ngatërruar bllokun me stallën e lopëve

Gloria: Po pse duhet të bësh lajme me mua? Pse duhet të më komentosh mua?

Dijonisi: Po pse duhet të vish të mjelësh lopën me ato syze

Gloria: Po kjo është punë për mua

Dijonisi: Dakord të kërkoj ndjesë, jepi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *