Fermerët kanë diskutuar lidhur me ndarjen e grupeve, blu dhe të kuq, nga Besi gjatë natës së parë të spektaklit.

Ata propozuan ndërrime mes njëri-tjetrit, teksa vunë në dukje afrimitetin mes anëtarëve të skuadrave të ndryshme.

Elsa: Nëse dikush do të ndërrojë skuadër..

Dijonisi: Do të ndërrohesh ti?

Elsa: Jo, unë jo

Dijonisi: Do që të marrim dike tjetër këtu e ta sjellim

Elsa: Ishim diskutuar për tjera gjëra, tha Rigelsa..

Rigelsa: Më tha Flori do të vish me ne

Dijonisi: A lejohet të ndërrosh skuadër? Unë nuk e ndërroj se nuk jam besprerë

Elsa: Ne mund edhe të autopropozohemi

Valeri: Nuk është besprerë, por do të bëjë të tjerët besprerë

Mariana Kondi, Rigelsa Cybi, Çiljeta Xhilaga, Dijonis Biba, Albano Bogdo, Niko Komani dhe Elsa Lila janë 8 konkurrentët e grupit të kuq. Këta do përballen me grupin blu që janë, Valer Kolnikaj, Ditea Berisha, Florian Agalliu, Gledis Gegaj, Xhesika Polo, BabyGee, Renis Gjoka dhe Gloria Meshi./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *