Sot, në thashethemet e internetit, fansa të shumtë pretendojnë se kan parë aktorët e Twilight Kristen Stewart dhe Robert Pattinson, në një bar në lagjen Silver Lake të Los Angeles. “Ishin vetëm në lokal dhe dukeshin si dy miq por imagjinata e çdo fansi ka shkuar përtej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *