Lihen në burg mjekët dhe sekserët që falsifikonin testet COVID. M. Kalaja është e vetmja që iu caktua masa “detyrim paraqitje” nga Gjykata e Tiranës.

 

15 ishte numri i personave të ndaluar tre ditë më pare. Aktiviteti u zbulua pasi një shtetas kishte bërë testin e falsifikuar dhe kërkoi të ndryshonte gjeneralitetet.

 

Ata jepnin teste COVID false kundrejt pagesës që varionte nga 35 deri në 40 euro.

 

PERSONAT E NDALUAR

1-Klodian Muharremi, lindur dhe banues ne Tirane,
2-Eltjon Kola, lindur në Pukë dhe banues në Tiranë
3-Klodjan Krasniqi, lindur dhe banues ne Tirane
4-Blerim Cibaku, lindur në Dibër dhe banues në Tiranë

5-Erlind Prenga, lindur ne Gojan i Madh dhe banues në Tiranë
6-Marinela Kalaja, lindur ne Kruje dhe banues në Tiranë
7-Artur Dani, lindur ne Kruje dhe banues në Tiranë
8-Alfred Cani, lindur në Çidhën dhe banues në Tiranë
9-Igli Çela, lindur ne Librazhd dhe banues ne Tirane
10-Mario Bicja, lindur dhe banues ne Tirane
11- Xhuliano Senko, lindur ne Mukaj dhe banues ne Tirane
12-Ervin Hoxha, lindur dhe banues në Tiranë
13-Tauland Kamberi, lindur në Peshkopi dhe banues në Tiranë
14- Eraldo Kalemaj, lindur në Fier dhe banues në Fier
15. Ermir Koci, lindur dhe banues ne Tirane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *