Blogeret në Shqipëri nuk janë të pakta, e ndër to dallon dhe emri i Estela Ujkës. Duke qenë se interesi për blogun si biznes nuk është i pakët, Estela ka vendosur të ndajë disa përgjigje me ndjekësit.

 

Normalisht, një nga pyetjet që bëhet më shpesh lidhet me përfitimin që vjen nga të qenurit një ‘influencer’ në rrjetet sociale. “Sa është fitimprurës?”, ka pyetur një nga ndjekëset, ndërsa përgjigja e Estelës ndoshta nuk pritej nga të gjithë.

 

“Të ardhurat nga blogerimi e kanë kaluar rrogën e bankës disa fish tashmë”, është përgjigjur blogerja, e cila ushtron njëkohësisht profesionin në një nga bankat e kryeqytetit./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *