Goca, vjeshta erdhi!

 

Si dhe ka ardhur momenti për të shkurtuar flokët!

 

Dhe ky është padyshim modeli i këtij viti, jo më kot, vajzat e famshme kanë guxuar të parat.

 

 

 

 

 

Bella Hadid

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez

 

 

 

 

 

 

Sibora Bitri

 

 

 

 

 

Elvana Gjata

 

 

 

 

 

Zendaya

 

 

 

 

Cara Delevingne

 

 

 

 

Rihanna

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *