Dy vëllezërit karizmatik Romeo dhe Donald Veshaj janë bërë pjesë e televizionit falë emisionit “AlPazar”.

 

Për shkak të humorit që i karakterizon ata janë bërë dy figura shumë të dashura për publikun shqiptar dhe duket se aktrimi është bërë për ta.

Mirpo në një nga intervistat e fundit që ka dhënë, Donaldi na befason!

 

Ai ka thënë se në aktrim gjendet rastësisht, pasi ai studion për pikturë në akademinë e arteve. Piktura është pasioni më i madh për të.

Me shaka ai gjithashtu tregon se për të zhvilluar detyrën e autoportretit ka marrë binjakun e tij, Romeon përballë vetes…/Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.