Përtej fotove dhe videove të ndryshme që publikon, ajo ç’ka na ka bërë përshtypje ka qenë një bisedë Whatsapp-i me të dashurin e saj. Por në fakt nuk është një bisedë e mirëfilltë, pasi shohim vetëm thirrje të humbura.

 

 

Duket se Enca është “arratisur” për pak kohë ose thjesht nuk ka hapur telefonin dhe një person tjetër është bërë merak për të. Këngëtarja nuk ka treguar asnjëherë ndonjë detaj nga jeta personale, por bashkangjitur me foton në Snapchat shkruan: “I dashuri posesiv”.

 

 

Sigurisht ajo është kujdesur që të fshijë emrin dhe numrin.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *