Tritoli jashtë banesës në Fushë-Krujë ka qenë për drejtorin e Sigurimeve Shoqërore në Krujë, Alfred Voga.

 

Lënda plasëse nuk ka shpërthyer, ndërsa policia është njoftuar nga vetë Voga.

 

Dyshimet paraprake janë që drejtori të ketë marrë një kërcënim për shkak të detyrës.

 

Nga ana e policisë po punohet për të identifikuar dhe kapur autorët.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.