Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përshëndetur miratimin e ndryshimeve kushtetuese nga Kuvendi i Maqedonisë Veriore.

 

Kreu demokrat shkruan në Twitter se se ky akt i përgjegjshmërisë së lartë politike është një hap historik për konsolidimin e rajonit.

 

“Përshëndes votimin e ndryshimeve kushtetuese nga Parlamenti i Maqedonisë Veriore. Ky akt i përgjegjshmërisë së lartë politike është një hap historik për konsolidimin e rajonit si pjesë e familjes Euroatlantike që forcon paqen, sigurinë dhe vlerat demokratike”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *