Aktorja e famshme Elizabeth Gutierrez ka një kërkesë për të gjithë ju, së fundmi është përfolur për një ndarje të mundshme nga bashkëshorti i saj, aktori i famshëm William Levy.
Vet Elizabeth u “ka mbyllur” gojën të gjithëve me një foto krah Will për të treguar se gjërat mes tyre po shkojnë më së miri.

 

Ajo nuk është shumë aktive, ndaj nëse publikon diçka ka një arsye të fortë për ta bërë. Dje, aktorja preku zemrat e të gjithë ndjekësve me një fotografi ku ndodhej krah një djali të vogël i prekur nga një sëmundje e rëndë. Elizabeth thirri të gjithë ndjekësit t’i bashkoheshin për të kontribuar në kurimin e tij.

 

Elizabeth dhe William janë shpesh pjesë integrale e aktiviteteve të ndryshme humanitare, por kjo është hera e parë që aktorja e bën publike një gjë të tillë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *