Subscribe

“Antigona” vjen premiere ne nje version me modern ne teatrin eksperimental “Kujtim Spahivogli”. Regjia i është besuar francezes Andrea Brusque

 

Aktori Ervin Bejleri ne rolin e Kreonit shprehet, se vepra e përshtatur nga autori Zhan Anuil qe mbështetet mbi tekstin e Sofokliut është nje paralelizim edhe me situatën politike ne Shqipëri.

 

Ndërsa për Laura Nezhen, Antigona përfaqëson atë qe çdo njeri duhet te jeta, luftarak dhe i drejtë.

 

“Antigona” ngjitet  ne skene për publikun e kryeqytetit ne datat 9 dhe 10 mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *