Edhe Zvicra ka ashpërsuar masat për shqiptarët.

 

Duke filluar nga kjo e shtunë, të gjithë personat që hyjnë në Zvicër, duke përfshirë edhe ata që janë vaksinuar ose janë shëruar nga Covid-19, duhet të kryejnë një teste PCR jo më larg se 72 orë.

 

Ndërkohë, mes ditës së katërt dhe të shtatë pas mbërritjes në Zvicër, do të duhet të kryejnë një test të dytë PCR ose antigjenik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *