Ish-këngëtarja e grupit “Spice Girls” dhe partnerja e futbollistit të njohur David Beckham, shfaqet gjithnjë në formë. Ajo në intervista të ndryshme ka treguar se zgjohet në orën 5 të mëngjesit për aktivitetin e saj dhe e nis ditën herët.

 

Ajo gjithashtu kujdeset shumë dhe për lëkurën dhe fytyrën aq sa ka hapur dhe një linjë të sajën me tualete dhe krem për fytyrën.

 

Në daljen e saj të fundit Victoria është kritikuar shumë pasi duket se ka bërë disa ndryshime të dukshme në fytyrë. Komentet ishin:

 

“Zot i madh, injeksioni tek buzët e saj duket tmerr! Pse gratë po e bëjnë këtë me veten e tyre, pse?”, shtoi një tjetër.

 

 

Ndërkohë, Victoria foli gjatë intervistës për martesën e saj 22-vjeçare me David Beckham. Ajo tha: “Ne jemi shumë mbështetës ndaj njëri-tjetrit. Ai është një baba i jashtëzakonshëm dhe një burrë i mrekullueshëm”./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *