Rreth orës 21:05, në lagjen “Besëlidhja”, një shtetas i mitur është futur në një furrë buke për të blerë bukë.

Në momentin që shitësja po i shërbente ka arritur të marrë nga arka një shumë prej 28 mij lekësh të vjetra dhe është larguar.

Sherbimet e Policisë e identifikuan nepermjet kamerave te sigurise, djalin e vogel 13-vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.