Në emisionin “Armiku i Popullit” është hedhur dritë mbi çfarë po ndodh realisht me taksat që do të paguajnë të dypunësuarit.

 

Të gjithë të dypunësuarit do të duhet të deklarojnë të ardhurat e përfituara në vitin 2020 deri më 30 prill 2021, pavarësisht nivelit të të ardhurave.

 

Deklarimin, deri tani e bënin të dypunësuarit me të ardhura vjetore mbi 2 milionë lekë, por nga viti 2021 këtë do të duhet ta bëjnë dhe ata që nuk e kalojnë kufirin e 2 milionë lekëve, sipas ndryshimit të ligjit të tatimit mbi të ardhurat.

 

Për më shumë, klikoni videon e mëposhtme:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus TV ©️ (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *